Naujienų archyvas

Artėjant gražiausioms metų šventėms, virėjo specialybės mokinei Viktorijai Valentaitei pasitaikė proga įrodyti, kad moka gaminti puikius skanėstus. Gruodžio mėnesį mokinė dalyvavo Utenos regioninio profesinio mokymo centro organizuotame nuotoliniame nacionaliniame profesinio meistriškumo konkurse VIRĖJAS 2021 „SALDI FANTAZIJA“. Vienas iš konkurso tikslų - skatinti sveikos mitybos propagavimą. Konkurso dalyviai iš sveikos mitybos produktų gamino saldžius patiekalus ir desertus su sumažintu cukraus kiekiu ir naudodami miltus be gliuteno.

I vieta nacionaliniame virėjo profesinio meistriškumo konkurse

2021 m. gruodžio 16 d. vyko paskutinis konkurso etapas – saldžių gaminių pristatymas ir vertinimas.

Vertinimo komisija – Lina Penkaitienė, UAB „Abuva“ vedėja, Audronė Kuliešienė, UAB „Jotvinė“ direktorė, Rita Bracienė, AB „Utenos krosnys“ gen. direktoriaus pavaduotoja – vertino dalyvių kūrybiškumą, estetiškumą, palankaus sveikatai gaminio pristatymą, praktines užduotis, atliktas savo mokyklos laboratorijose, atsiųstas technologines gaminio korteles, desertų gamybos etapų nuotraukas.

Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro III kurso virėjų specialybės mokinė Viktorija pristatė veganišką skanėstą „Kalėdinė nuotaika“ ir užėmė I vietą. Konkursui pasiruošti mokinei padėjo virėjų profesijos mokytoja metodininkė Raisa Bučinskienė.

Nuoširdus AČIŪ už puikiai atliktą darbą.

Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro informacija

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006